(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

 

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Savonlinnaan. Työskentelet monipuolisissa siivoustehtävissä asiakaskohteissamme Savonlinnan alueella toimien esimiehesi oikeana kätenä. Vastaat muun muassa oman työkohteesi siivoustehtävistä sekä toimit kohteen muiden siivoojien "kymppinä", ohjaat ongelmatilanteissa ja suoritat laatukierroksia. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä ja alan koulutus ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme hakijoilta B-ajokorttia. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Työtunnit ovat alkuvaiheessa 30 h/vko, mutta myöhemmin sinulla on mahdollisuus myös kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita, mutta myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.