Siivouksen kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt organisointikykyistä KOHDEVASTAAVAA vaativaan asiakaskohteeseemme Tikkurilaan.


Työtehtäviisi kuuluu päivittäisen työn organisointi ja käytännön järjestelyt sekä ylläpitosiivous. Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6.30-14 välillä.

Edellytämme kokemusta perussiivoustyöstä ja mielellään laboratorio siivouksesta sekä alan koulutusta. Työssä menestyäksesi tarvitset myös erinomaista palveluasennetta. Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet noin puolet työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työntekijältä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja ajantasaisia IT-taitoja. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on edellytyksenä työsopimukselle.Etsimme nyt organisointikykyistä ja asiakaspalveluhenkistä KOHDEVASTAAVAA Vantaalle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimisto- ja laboratorioympäristössä sekä kohteen asiakasyhteistyöstä ja työntekijöiden opastuksesta ja perehdyttämisestä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6.30-16.30 välillä, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä sekä työhön opastamisesta sekä soveltuvaa alan koulutusta (esim. laitoshuoltaja). Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa . Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.Tehtävään valitulle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1217025
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa