Siivouksen kohdevastaava Ouluun Linnanmaalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme asiakaslähtöisellä palveluasenteella varustettua KOHDEVASTAAVAA asiakaskohteeseemme OULUUN LINNANMAALLE.


Tehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta ja toimit palveluesimiehen tukena päivittäisjohtamisessa. Osallistut siivoustyön suunnitteluun sekä työmenetelmien kehittämiseen, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista sekä asiakasyhteydenpidosta. Osan työajasta olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä.Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6 – 15 välille (37,5 h/vk). Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 2.8. tai sopimuksen mukaan viimeistään 16.8.2021.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään kahden vuoden työkokemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet luonteeltasi joustava tiimipelaaja, työotteeltasi ripeä ja oma-aloitteinen, paineensieto- ja organisointikykysi ovat rautaiset etkä hätkähdä nopeastikaan muuttuvia tilanteita. Hyvä fyysinen kunto on työssäjaksamisen peruspilari. Lisäksi edellytämme, että kommunikoit sujuvasti suomen kielellä sekä vähintään tyydyttävästi englannin kielellä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Tuntuuko tehtävä omalta? Hienoa! Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.6.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot