Siivouksen kohdevastaava kauppakeskus Valkeaan Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Toimintamme laajentuessa Oulussa etsimme nyt Osuuskauppa Arinan kauppakeskus Valkeaan

KOHDEVASTAAVAA
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn (37,5h/viikko). Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt kesäkuussa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta perehdytystilanteissa voi olla viikonloppu- ja yövuoroja.  Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Kauppakeskus Valkeassa tulee työskentelemään isompi siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiva coorilaisten tiimi. 

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti esimiestehtäviä.
  
Mitä työ pitää sisältää?

Kauppakeskus Valkean siivoustiimin kohdevastaavana ohjaat tiimiä onnistumaan työssään parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Lisäksi tehtäviisi kuuluu:

-    tarviketilaukset
-    siivoustöiden suunnittelu
-    perehdytys ja työn opastus

Käytännössä kohdevastaava pitää yhdessä palvelupäällikön kanssa huolen siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä.
 
Mitä odotamme sinulta? 

Kohdevastaavalta toivomme, että olet työskennellyt jo muutaman vuoden siivousalalla ja katsomme eduksesi, jos sinulla on laitoshuoltajan tai palveluohjaajan koulutus. Tarvittaessa voit kouluttautua työn ohessa esimerkiksi oppisopimuksella.

Lisäksi tarvitset:

-    Positiivista elämänasennetta 
-    Pidät ihmisten kanssa työskentelystä
-    Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä
-    Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä
-    Perustason IT-taitoja (Office)
-    Työturvallisuuskorttia
-    Hyvää suomen kielen taitoa

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta? 
Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin  16.5. 
  
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi).
 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot