Siivouksen kesätyöntekijä Espooseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi ESPOOSEEN! Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset työskentelemän välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Työtehtävät pitävät sisällään asiakaskohteidemme ylläpitosiivousta toimistoympäristössä. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 6:00-13:30 välille ja sijaisuus kestää kesäkuun puolesta välistä syyskuun alkuun. Odotamme sinun pystyvän sitoutumaan tuolle ajanjaksolle. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta löytyvän vähintään vuoden ajalta kokemusta siivousalan työtehtävistä. Työn fyysisyyden vuoksi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Lisäksi tulet tarvitsemaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, sekä hyvää suomen kielen suullista osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä aurinkoinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys, ja se tulee olla hyväksytty ennen kuin työsuhde voi alkaa.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 17.03.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein. Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta: https://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot