(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen kesätyö Pukarossa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!


Lapinjärven Pukarossa on tarjolla kesätyöpaikka siivoustehtäviin. Huolehdimme alueella huoltoaseman ylläpitosiivouksesta ja työhön kuuluu myös kiertävä lauantaituuraus myymäläkohteessamme Elimäellä. Vuorot alkavat aamuisin kello viidestä eteenpäin ja viikkotunteja on noin 20. Työvuorot voivat sijoittua työvuorolistan mukaisesti jokaiselle viikonpäivälle. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät kesän loppuun.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Muut taitosi ja kokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai olet suorittanut hygienipassin tai työturvallisuuskortin. Kohteiden sijainnin vuoksi ajokortti ja oman kulkupelin käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen.


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.