(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen keikkatiimin vetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää 

KEIKKATIIMIN VETÄJÄÄ

asiakaskohteisiimme Kouvolan seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat keikkatiimin vetämisestä, palveluohjaajan avustamisesta, tavaroiden tilauksesta sekä käytännön siivoustyöstä. Työaika sijoittuu työvuorolistan mukaan arkiviikolle ja viikonlopuille pääosin klo 6-14 välille, mutta myös iltatyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 31.12.2019 saakka, mutta saattaa jatkua myös sen jälkeen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 25-37,5 viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden verran ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Kohteet sijaitsevat ympäri Kouvolan aluetta ja lähikunnissa, joten B-ajokortti on edellytys tehtävässä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Saat kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden edetä urallasi kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi saakka.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.5.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -