Siivouksen arjen sankari (osa-aikainen)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko vailla osa-aikaista työtä? Kiinnostaako liikkuva työ, jolla on oikeasti merkitystä? Jatka lukemista!

 

Aillä haemme tiimiimme reipasta ja ahkeraa

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Järvenpäähän, terveys-hoivakohteeseen.

 

Työajat sijoittuvat maanantaihin, keskiviikkoon ja perjantaihin, klo. 9-14.00 välille, eli 15h/vko.

Palkkaus on KIPA tes 3 mukaan. 

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella.


Mitä etsimme? Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi ja kierrätyslähettilääksi. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313375
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre31616052.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Järvenpää