Siivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Rovaniemelle.

Työtehtäviä on sekä ylläpitosiivouksen, että peruspesujen parissa. Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti sekä kokopäiväisissä pidemmissä työjaksoissa, että keikkalaisena jolloin sinun on mahdollista ottaa vastaan vuoroja aikataulujesi mukaan esimerkiksi päivä kerrallaan tai pidempijaksoisesti. 

Arvostamme kokemusta siivousalasta, mutta tärkeintä on, että haluat oppia uusia työtehtäviä ja suhtaudut työhösi innokkaasti. Tarvitset kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työotteeseen. Toivomme hakijoilta B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Täytä hakemuksesi epäröimättä oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme, että liität hakemukseen mukaan CV:si. Lisätietoja antaa Hanna Pieskä 040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot