Siivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsitkö siivousalan töitä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA eri pituisiin työsuhteisiin asiakkaamme toimipisteille Rovaniemelle.

Työtehtäviä on sekä ylläpitosiivouksen että peruspesujen parissa. Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti sekä täysipäiväisissä pidemmissä työjaksoissa että keikkalaisena, jolloin sinun on mahdollista ottaa vastaan vuoroja aikataulujesi mukaan esimerkiksi päivä kerrallaan tai pidempijaksoisesti.

Arvostamme kokemusta siivousalasta mutta tärkeintä on, että haluat oppia uusia työtehtäviä ja suhtaudut työhösi innokkaasti. Työssä tarvitset kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työotteeseen. Toivomme hakijoilta B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Heräsikö kiinnostuksesi? Täytä hakemuksesi epäröimättä oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit liittää mukaan myös CV:si. Lisätietoja antaa Hanna Pieskä hanna.pieska@personalhuset.fi / 040 703 5730

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot