Siivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haetko siivousalan työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Etsimme SIIVOOJIA asiakkaallemme Kemiin.

Työtehtävät ovat ylläpitosiivousta asiakkaamme eri kohteissa. Kokemus ja/tai koulutus siivousalalta on eduksi, mutta ei ole pakollista. Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisissa siivoojan tehtävissä ja oppimaan uutta. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Arvostamme aktiivista ja motivoitunutta työotetta. Työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme sinulle joustavan työn mukavassa työporukassa, jossa sinut perehdytetään työtehtäviin. Täytä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit liittää mukaan myös CV:si. Lisätietoja antaa Hanna Pieskä hanna.pieska@personalhuset.fi 040 703 5730.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot