(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen kevääksi? Haluaisitko kesällä tehdä kokoaikaisemmin töitä? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA koko Oulun talousalueelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen sekä eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivoustöitä ja työkohteina voi olla esimerkiksi liiketiloja, toimistoja, kauppoja tai vaikkapa kouluja ja päiväkoteja. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Työn sijainnin suhteen voit esittää toiveesi. Töitä on tarjolla Oulussa, Haukiputaalla, Kiimingissä, Iissä, Ylikiimingissä, Kempeleessä, Oulunsalossa, Limingassa ja Muhoksella. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan. Tällä hetkellä tarjolla olisi vakituisia siivouskohteita noin 10-15 h/viikko Oulun keskustan alueella.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.