(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020
Etsimme nyt SIIVOOJIA Kemin alueelle.

Etsimme sekä osa-aikaista ja kokoaikaista siivooja monipuolisiin ylläpitosiivoustehtäviin Kemin alueelle eri asiakaskohteisiimme. Osa-aikaisen työn pystyt suorittamaan ilman omaa autoa, mutta kokoaikaisessa työtehtävässä tarvitset oman auton käyttömahdollisuutta liikkumisen helpottamiseksi.  Työsuhde on vakituinen. Osa-aikainen n.20h/vko ja kokoaikainen 37,5h/viikko.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme.  Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkaa työskentelyotetta sekä työturvallisuuskorttkoulutusta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Suomen kielen taito on välttämätöntä, sillä työ sisältää asiakaspalvelua. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään asiakaskohteen vaatima suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa.

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys .


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi  tai viimeistään 26.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat heti marraskuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -