(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Kuusamoon. Haemme useita siivoojia vastaamaan terveyskeskuksen tilojen ylläpitosiivouksista, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Työhön sisältyy siivouksen lisäksi myös ateriapalvelua. Kohteessa työskennellään arkisin vaihtelevasti joko klo 6:00-14:00 tai 14:00-20:00. Etsimme joukkoomme lisäksi peruspesijöitä sekä tuuraajia myymäläkohteiden siivoukseen, eli monenlaisia muitakin viikkotyötunteja on tarjolla! Voit siis esimerkiksi hakemuksessasi ilmaista, minkä tyyppisestä työstä olisit eniten kiinnostunut.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta meillä timanttinen asenne kuitenkin ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!