(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Oletko etsimämme siivoustyöstä kiinnostunut, vastuuntuntoinen ja työhön hyvällä asenteella suhtautuva tekijä?   Haemme nyt SIIVOOJIA syksyyn tai pidemmäksikin aikaa asiakkaidemme kohteisiin Lahden alueelle.   Siivoojana työskentelet esimerkiksi toimisto-, liiketila- tai laitoskohteiden ylläpitosiivouksessa. Työtä voi olla päivittäin, viikoittain tai keikkaluontoisesti tarpeen mukaan - kerro meille, kuinka paljon sinä haluaisit työskennellä! Työt sijoittuvat pääasiassa aamu- ja ilta-aikoihin. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Työhön opastetaan kaikissa kohteissamme ja tavallisesti sinulla on perehdytyksen jälkeenkin tukenasi työpari tai tiimi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.    Tarjoamme sinulle joustavaa työtä, mukavan työnantajan ja kivat työkaverit! Mainitsethan mikäli olet kiinnostunut myös muiden alojen työtehtävistä, jotta voimme ehdottaa juuri sinulle sopivia tehtäviä.
Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.9. mennessä. Kerrothan meille, kuinka paljon työtunteja haluaisit tehdä, milloin voisit aloittaa työt ja kuinka pitkään sinun olisi mahdollista työskennellä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä