(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Pro Clean Raahelle SIIVOOJIA Raaheen toiminnan kasvun myötä. Työntekijöiden tarve on pitkäaikainen. Työ on alkuun osa-aikaista (15-20 tuntia viikossa), mutta tunnit lisääntyvät sitä mukaa, kun eri kohteita oppii lisää.

Etsimme tekijöitä erilaisiin kohteisiin toimistosiivoukseen ja kerrossiivoukseen, tarjolla on myös kotisiivouskohteita. Kohteet ovat Raahen alueella ja työtä tehdään pääasiassa arkisin aamupainotteisesti.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortin voit tarvittaessa suorittaa meidän kauttamme verkkokurssina. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille on tärkeää tehdä siistiä ja huolellista jälkeä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.