(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsimme ammattitaitoisia SIIVOOJIA uuteen alkavaa asiakkuuteen KEMI-TORNIO ALUEELLE.


Tässä tehtävässä vastaat kohteen ylläpitosiivouksesta suuressa ja mielenkiintoisessa teollisuusympäristössä. Työaika tulee sijoittumaan pääosin arkipäiville ja se toteutetaan jaksotyönä klo 6 -16 välillä. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset joko ammatillisen koulutuksen tai työkokemusta alalta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä oman työn organisoimiseen. Etsimme puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Arvostamme motivoitunutta työskentelyotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tämän lisäksi tarvitset hyvän suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen peruskunnon. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen siivouspalveluista tehdasympäristössä sekä monipuoliset korttikoulutukset sekä ajokortin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia ja huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, tässä tehtävässä PL3.


Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 30.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat lokakuussa 2020 ja aloitamme haastattelut elokuun aikana. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.