(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020
 

 
Etsimme nyt  SIIVOOJIA Ylihärmään.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi  ma-su klo 6-18 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työn voi toteuttaa joko osa-aikaisesti tai kokoaisena 37,5h/viikko, mikä sopii sinun elämäntilanteeseesi tällä hetkellä parhaiten?


Toivomme, että sinulla on jo jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta sekä reipas asenne. Kokemuksen siivoustyöstä ja alan koulutuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa  suomen  kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.5.2020 ja työn on määrä alkaa heti.
 


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -