(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsitkö sopivaa työtä opiskelun ohelle?

Me etsimme nyt SIIVOOJIA Oulun alueell!

Tehtävässä vastaat  asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta erilaisissa myymälä- ja kauppakeskusympäristöissä.  Sopiiko sinulle parhaiten varhainen aamu tai myöhäinen ilta, vai olisiko kuitenkin sinulle paras suorittaa työ viikonloppuisin? Työn tekemisen ajankohta voidaan räätälöidä sinun opiskelun tai muun aikataulun suhteen joustavasti! Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Katsomme toki  eduksesi alalle suuntaavaan työkokemuksen ja  koulutuksen. Edellytämme suomen kielen taitoa, ajokorttia  sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.  Toivomme, että sinua kuvaavat reippaus, sinnikkyys sekä vahva tahto tuottaa laadukasta palvelua asiakkaamme arjen sujuvoittamiseksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -