(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja! 

   

SIIVOOJA,

 

tule meidän tiimiimme! Aloitamme Tuurissa legendaarisen Suomen Suurimman Kyläkaupan siivouksen. Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää ja hulinaa riittää aamusta iltaan. Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa yli 6 miljoonan kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta. Etsimme vielä rivejämme täydentämään toimeliaita tekijöitä viikonloppu- ja iltavuoroihin sekä tarvittaessa työhön kutsuttaviksi, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit käytettävissämme!

 

Miten sitten pääsee osaksi tätä siistiä valioliigaa?

 

Edellytämme siivoojilta hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa siivouskokemusta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Extrapisteet saa vielä innokas somettaja, sillä voit halutessasi tuottaa sosiaaliseen median sisältöjä kohteesta yrityksemme someen #ihantikkana

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

p.s. voit tutustua Kyläkauppaan kohteena täällä: https://www.tuuri.fi/