(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haetko lisätyötä kevään ajaksi tai muun työn rinnalle? Onko työskentely joustavasti tai lyhytaikaisesti juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivin muoto? Siinä tapauksessa jatka lukemista!

Haemme nyt jatkuvalla tarpeella SIIVOOJIA eri pituisiin määräaikaisuuksiin, sekä täydennystä keikkapooliimme Turun alueella.

Siivoojana vastaat ja huolehdit asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla myymälä-, porras-, toimisto- tai koulusiivousta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla hieman kokemusta siivoustehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Edellytämme palveluhenkistä ja vastuullista työ-otetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on suuri etu, sillä työkohteet saattavat sijaita keskustan ulkopuolella tai saatat joutua siirtymään työpaikasta toiseen sujuvasti. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti ja minkälaiset työajat sinulle sopivat parhaiten.

Tarjoamme joustavaa siivoustyötä monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksessämme. Tarjolla on sijaisuuksia, sekä aikataulullesi sopivaa keikkaluontoista työtä. Hyvälle työntekijälle töitä löytyy mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.