Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Ovatko joustavuus sekä tarkkuus parhaita ominaisuuksiasi? Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Kotkan alueelle. Etsimme omatoimisia siivoojia pitämään huolta useiden asiakaskohteiden tilojen puhtaudesta Kotka-Hamina-Vaalimaa -alueella. Tämän lisäksi asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen kuuluu tehtävänkuvaasi! Siivoustyö kohteissa on keikkaluonteista, joten joustavuus on ehdoton valttikorttisi. Töitä tehdään klö 7:00 alkaen, mutta päivittäinen työaika vaihtelee. Viikossa työtunteja kertyy noin 20-25.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Tehtävän liikkuvuuden takia hakijalta vaaditaan myös B-luokan ajokortti.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318527
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31815382.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Kotka