(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Etsimme nyt joustavia ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Kokkolaan KESÄTÖIHIN jo talvella!

KYLLÄ luit oikein, voit kiinnittää itsesi jo kesätöihin 2020 aloittaen työt pienemmällä tuntimäärällä ilta- ja viikonloppupainotteisesti jo keväällä sekä voit halutessasi toimia sijaisena myös talvilomakaudella esimerkiksi lukuloman aikana. Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan jo tammi-helmikuussa 2020 ja päättyy kesäloman päättyessä sovittaessa.Työtehtäviisi kuuluu peruspesut ja ylläpitosiivous teollisuus, -sekä myymäläympäristöissä Kokkolan alueella. Pyrimme räätälöimään juuri sinulle soveltuvat työvuorot, joten työaikojen suhteen on mahdollisuutta joustaa tarpeen mukaan.

Eduksesi on aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään. Osissa asiakaskohteissa tarvitaan työturvallisuuskortti sekä suomen kielen perusosaaminen. Työturvallisuuskortti on mahdollista suorittaa kuitenkin ennen töiden alkua. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.


ISS Palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia työkavereita ja asiakkaitamme sekä näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 13.1.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/