(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA Oulun alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta erilaisissa asiakaskohteissamme. Kohteina voivat esimerkiksi myymälä, - ja ravintola tilat. Työ on vuorotyötä, aamuvuoro klo 5-13 ja yövuoro klo 20-04. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä. 

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen, kokemuksen ylläpitosiivoustehtävistä sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Työsuhde on määräaikainen 31.12.19 asti mutta jatko on mahdollinen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja
kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.12.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava
kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -