(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Meillä voit sovittaa työaikasi oman elämäntilanteesi mukaan esim. aamu- tai iltapainotteiseksi, koko- tai osapäiväiseksi.

Haemme nyt SIIVOOJIA usemapaan eri kohteeseen Rovaniemellä.

Työnkuvasi tulee olemaan ylläpitosiivousta ja/tai peruspesuja asiakaskohteessamme. Työssäsi vastaat asiakaskohteen siisteydestä ja työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden kannalta. Työvuoroista ja työkohteista sovitaan aina erikseen kanssasi, joten ne voivat olla esim. satunniasia vuoroja silloin tällöin, iltatöitä, viikonlopputöitä, arkisin muutama tunti aamu- tai iltavuorona tai jopa kokopäivätyö. Sovitetaan työ sinun aikatauluihisi!

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on reippaus, oma-aloitteisuus ja vastuuntuntoisuus. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja saat toimistoltamme arkisin klo. 8-16 jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi