(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kotisiivoojaaj ja loppusiivoojaa kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työhön Oulun seudulle.

Etsimämme henkilö on motivoitunut siivoustyön ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työhön. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hyvälle työntekijälle tarjoamme mahdollisuuden myös pidempään työsuhteeseen.

Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Aho, Puh: 0400-667761, janne.aho@hryhtiot.fi

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi