(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Oletko parhaimmillasi joustavuutta sekä tarkuutta vaativissa tehtävissä? Etsitkö työtä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?

 

Mahtavaa, sillä haemme tiimiämme täydentämään

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Tässä työtehtävässä sinulla on monta mahdollisuutta! Voit tulla meille töihin tarvittaessa töihin kutsuttavaksi tai voit esimerkiksi opiskelujen ohelle ottaa vakituisia työkohteita, joissa käyt siivoamassa aikataulujesi mukaan. Etsimme siis oma-aloitteisia ja reippaita siivojia huolehtimaan vaihtelevien asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta, asiakastyytyväisyydestä sekä tuuraamaan mahdollisia poissaoloja. 

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä. Nautit myös siitä, että siivouskohteet vaihtelevat, eivätkä päiväsi noudata aina samaa rutiinia!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan sekä koulutamme sinut hyvin tehtäviisi. Tarvittaessa töihin kutsuttavan työ on nykyisin vain harvoin tunnin varoajalla juoksemista. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä, joten meillä löytyy ymmärrystä puolin ja toisin! Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikös kuulostakin hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.