Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Koetko loistavasi omatoimisuutta sekä tarkkuutta vaativissa tilanteissa? Etsitkö työtä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? 

 

Jos mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä haemme tiimiämme täydentämään reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Ouluun. Etsimme luotettavia sekä ystävällisiä siivoojia pitämään huolta usean asiakaskohteemme tilojen ylläpitosiivouksesta, unohtamattakaan positiivista asiakaskokemusta. Siivottavat kohteet vaihtelevat aina kauppa- ja myymälätiloista, liiketiloihin sekä porrassiivouskohteisiin saakka. Kohteissa työskennellään vaihtelevissa vuoroissa ja kohteesta riippuen työaika sijoittuu 5:00-23:00 välille. Työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään tässä tehtävässä plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää! Tehtävässä suoriutumisen kannalta toivomme hakijalta myös B-luokan ajokorttia, hygieniapassia sekä suomen kielen perustaitoja. 

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303582
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T rekry L&T rekry (offre31256390.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Oulu