(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija, etsimme rivejämme täydentämään reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Rovaniemelle! Haemme asiantuntevia ja reippaita siivojia erinäisiin kohteisiin pitämään huolta asiakaskohteidemme puhtaanapidosta sekä asiakastyytyväisyydestä. Työhön sisältyy siivousta sekä käsi- että konemenetelmin. Kohteesta riippuen kohteissa työskennellään vaihtelevin työajoin, mutta pääasiassa arkiaamuisin. 

 

Osa kohteista vaatii aikaisempaa kokemusta alalta, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.