(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi luotettavuutta sekä asiakaspaveluhenkisyyttä vaativissa tilanteissa?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Jyväskylään. Etsimme omatoimisia sekä ystävällisiä siivoojia pitämään huolta asiakaskohteidemme asuinkiinteistöjen sekä liiketilojen siivoukseen. Asuinkiinteistöjen yleisten tilojen siivouksessa on huomioitava, että siivoamme toisten koteja, joten asiakastyytyväisyyden tärkeys korostuu erityisesti tässä tehtävässä. Työvuorot sijoittuvat aamulle ja päivälle. Työvuorot ovat sovittavissa, mutta viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5 tuntia. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.