(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haluatko työlläsi luoda positiivista ja viihtyisää ilmapiiriä ympärillesi? Nautitko oman työsi jäljen näkemisestä? .

 

Jos kuulostaa tutulta, jatka lukemista, sillä etsimme nyt reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Kuopioon. Työssäsi huolehdit asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sekä tietysti myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Näissä hommissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi, sillä meillä on mahdollisuus tarjota sekä aamu- että iltavuoroja. Tuntimäärät riippuvat omista mahdollisuuksistasi tehdä töitä, mutta me osaltamme tarjoamme vähintään 20 viikkotuntia.

 

Tässä tehtävässä hakijan valttikortti on reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Emme vaadi sinulta aikaisempaa siivoukokemusta, vaan timanttinen asenne ja halu kehittyä vievät sinut pitkälle. Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta