(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsitkö itsenäistä sisätyötä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? Ovatko tehokkuus ja tarkkuus vahvuuksiasi? 

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, on tämä työ kuin tehty sinulle! Etsimme nimittäin reippaalla asenteella varustettuja 

 

SIIVOOJIA  

  

vakituisiin osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Joensuun Raatekankaalle. Tässä hommassa pääset huolehtimaan kahden asiakaskohteemme tuotanto-, toimisto- sekä sosiaalitilojen puhtaudesta. Ennen kaikkea pidät huolta myös positiivisesta asiakaskokemuksesta, sillä kohteissa työskennellään asiakkaiden toiminta-aikana! Kohteessa työskennellään arkipäivisin ja työt alkavat porrastetusti klo 6:00-8:00 välillä. Osa-aikaisessa pestissä työtunteja on 3-6 tuntia päivässä, kun taas kokoaikaisessa paikassa tunteja kertyy viikossa täydet 37,5 h. 

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Asiakaspalveluhenkisyys on valttikorttisi! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!