(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Etsimme kokoaikaisia siivoojia Rovaniemelle.


Meillä on nyt tiimissä paikkoja avoinna reippaille tekijöille ja etsimmekin tekijöitä kokopäiväisiin ja toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteiseen. Työ on pääosin ylläpitosiivousta asiakaskohteissamme, klo 06-15 välillä, 7,5h/päivä.


Toivomme sinulla olevan vähintään vuoden siivousalan kokemusta sekä ajokortti. Huomioimme hakuprosessissa myös tehtävään soveltuvat tutkinnot ja muun työkokemuksen. Toivomme, että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.


Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.9.2019. Haastattelemme tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävistä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -