(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme nyt innokkaita OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA  Joensuun alueelle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi aamupainotteisesti klo 6-14. Työtunteja kertyy vähintään 25 tuntia viikossa, mahdollisuus täydentää tunnit kokoaikaiseksi 37,5h/viikko.


Koulutusta enemmän arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista työotetta sekä tekemisen meininkiä. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksesi. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa, ajokorttia sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan 10,67€/h.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.10.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –