(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi luotettavuutta sekä asiakaspaveluhenkisyyttä vaativissa tilanteissa?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Oulunsaloon. Etsimme omatoimisia sekä ystävällisiä siivoojia pitämään huolta päiväkoti- ja oppilaitosympäristön siisteydestä.. Työajat sijoittuvat arkisin klo 16:00-21:00 välille. Viikossa työtunteja kertyy 17,5 -20 tuntia. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Iloinen ja avoin mieli on myös suuri etu!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.