(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Oletko rautaisen asenteen omaava tiimipelaaja? Haluatko työlläsi luoda muiden arjesta mukavampaa?

 

Jos tunnistit itsesi, jatka lukemista, sillä etsimme tiimiämme täydentämään

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Vierumäelle. Tässä hommassa pääset huolehtimaan asiakaskohteemme majoitusiivouksesta yhdessä asiantuntevan tiimisi kanssa. Ennen kaikkea pääset vaikuttamaan positiiviseen asiakaskokemukeen, joten suhtaudut työhösi reippaalla ja iloisella asenteella. Kohteissa työskennellään vuoroissa klo 6:00-21:00 välillä. Yksi työvuoro kestää noin 8 tuntia, mutta myös 6 ja 9 tunnin vuoroja löytyy!

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa. Lisäksi ajokortti tässä hommassa on etu.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme alan ammattilainen? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!