(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haluatko työlläsi luoda viihtyisää ilmapiiriä ympärillesi? Nautitko oman työsi jäljen näkemisestä?

 

Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme nyt aamu- sekä iltavuoroihin

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Joensuun Pilkkoon. Työssäsi huolehdit asiakaskohteemme elintarviketiskin puhtaanapidosta käsi- ja konemenetelmin sekä erityisesti myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Aamuvuorossa työskennellään ma, ti, ke, pe ja la aamuisin klo 5:00 alkaen. Työvuorot kestävät noin 4 tuntia, joten työtunteja aamuvuorossa kertyy 20 tuntia / viikko. Iltavuoroissa työskennellään keskiviikkoisin sekä lauantaisin klo 17:00 alkaen, jolloin viikkotyötunnit yltävät noin 8 tuntiin / viikko. 

 

Tässä tehtävässä emme vaadi sinulta aikaisempaa siivoukokemusta, vaan timanttinen asenne ja halu kehittyä vievät sinut pitkälle. Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta. Myös joustavuus muuttuvien tilanteiden varalle on suuri plussa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta