(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Haluatko työssäsi luoda viihtyisää ympäristöä asiakkaillemme?

Etsimme nyt SIIVOOJIA  osa-aikaiseen ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Helsingin Etelä-Haagaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta oppilaitosympäristössä. Osa-aikaisessa työtehtävässä työaika sijoittuu varhaisaamuille klo 5-10 välille arkisin ja lauantaisin. Kokoaikaisissa työtehtävässä työtä tehdään klo 12-22 välillä arkisin ja satunnaisesti viikonloppuisin. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi toimitilahuoltajan- tai laitoshuoltajankoulutusta, tai vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygieniapassin sekä kokemuksen oppilaitossiivouksesta katsomme eduksesi. Osa-aikaista tehtävää hakevilta toivomme sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 1350/2006 mukaista vesityökorttia. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia tehtäviä kohteessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.7.2019 ja työ alkaa 1.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -