(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme osa- ja kokoaikaisia

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Laukaalle. Työssäsi pääset huolehtimaan Laukaan kunnan eri kohteiden puhtaudesta sekä myös ennen kaikkea positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työajat voivat vaihdella asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta pääosin töitä tehdään aamu- sekä päivävuoroissa. Kerrothan meille hakemuksessasi, etsitkö osa- vai kokoaikaista työtä!

 

Tässä työssä toivomme hakijalta laitoshuoltajan koulutusta sekä aikaisempaa siivouskokemusta, mutta reipas työskentelyote sekä halu kehittyä vievät pitkälle! Myös iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne ovat valttikorttejasi, sillä pääset työssäsi kohtaamaan asiakkaita sekä ilahduttamaan monien päivää! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellaasi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!