(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työhön Ritaharjun monitoimitaloon Ouluun. Työssäsi pääset huolehtimaan monitoimitalon puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Tarjolla on kolme erilaista työnkuvaa:

 

  • Siivous + astianhuolto –kombo, jossa huolehdit monitoimitalon siivouksen lisäksi kohteen astiahuollosta. Työtä tehdään arkisin klo 6-14 ja viikkossa työtunteja kertyy täydet 37,5.
  • Siivooja huolehtimaan tilojen puhtaudesta arkisin klo 14-22. Työtunteja tässäkin tehtävässä kertyy täydet 37,5 viikossa
  • Yhdistelmäkoneen ajaja kruisailemaan lattiat puhtaaksi arki-iltaisin klo 16 alkaen. Työtä tehdään noin viisi tuntia illassa. Aikaisempi kokemus yhdistelmäkoneen käytöstä katsotaan eduksi tässä tehtävässä.

 

Näissä tehtävissä aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas työskentelyote sekä halu kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Työt kohteissa aloitetaan loppukesästä, mutta paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!