(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Simon ja Kuivaniemen alueille.


Työtehtäviisi kuuluu erilaiset siivoustehtävät toimisto- ja liiketila ympäristöissä, pääpainona Kuivaniemen alue. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin ja lauantaisin klo 6-22 välille, mutta toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme silti postiviivista asennetta työntekoon ja meiltä saatkin kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tulet tarvitsemaan työssäsi myös hyvää fyysistä peruskuntoa, aurinkoista palveluasennetta, sekä B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.9.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


– ISS on savuton työpaikka –