Siivoojia yövuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018
Hei, valvottaako? Kaipaatko uusia haasteita tai perinteisestä työajoista poikkeavaa työtä?
Etsimme NELJÄÄ SIIVOOJAA yövuoroihin vahvistamaan Lahden tiimiämme.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme tilojen, kuten toimistojen ja liikennevälineiden ylläpitosiivouksesta arkisin 19-03 välillä. Työtä on tarjolla kahdessa eri toimipisteessä, jossa toisessa työtunteja on tarjolla 7-7.5h ja toisessa 6h yössä. Kohteiden välillä eroavana tekijänä on, että 7-7.5h toimipisteessä joutuu siirtymään autolla siistittävien kohteiden välillä, joten B-ajokortti on välttämätön tässä toimipisteessä. Kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. 

Työssä liikutaan paljon ja se sisältää jonkin verran kumartelua, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä peruskuntoa. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä kommunikoida suomen kielellä. Katsomme hyvällä innokkaan ja työtä karttamattoman asenteen sekä huomioimme hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa kohteessa, jossa saat haasteita ja vastuuta valmiutesi mukaan. Olemme huomioineet työajan tehtävän palkkauksessa.

Tule työskentelemään kanssamme ja hae tiimiimme nyt osoitteessa iss.fi. Hakuaikaa on 27.5.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa touko-kesäkuussa 2018.ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista. www.issdirect.fiwww.facebook.com/issdirectsuomi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136403
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti