(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia yövuoroon Helsinki- Vantaan lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Pidätkö tiimityöstä? Oletko virkeimmilläsi yön pimeinä tunteina? 

Etsimme nyt tarkkoja ja ammattitaitoisia PERUSSIIVOOJIA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Meillä vastaat lentoaseman terminaalialueen asiakastilojen perussiivouksista, työtehtävät on monipuolisia ja vaihtelevia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin yöaikaan klo 20– 6, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin ja päiväaikaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta perussiivouksesta. Meillä saat myös hyvän ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin etkä hämmenny kiireisinäkään aikoina. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.
Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus tai kokemuksella hankitut vastaavat taidot katsotaan eduksesi. Katsomme myös kokemuksen henkilönostimen käytöstä sekä koneajokortin eduksi. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka tulee läpäistä ennen kuin työt voivat alkaa. 

Meillä pääset työskentelemään tiimissä, jossa työskennellään aidosti hyvällä meiningillä. ISS tarjoaa lukuisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Meillä viihdytään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.6.2018, joten täytäthän hakemuksesi ennen sitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.