(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vuosihuoltoon Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
 
Etsimme SIIVOOJIA kausiapuun teollisuuskohteemme vuosihuoltoon Harjavaltaan.
 
Tehtävässä olet osa kiireapujoukkuetta, joka työskentelee vuosihuollon ajan huhtikuun loppupuolelta kesäkuun alkuun saakka, mahdollisesti hieman pidempäänkin. Vuorot sijoittuvat sekä arkipäiville että viikonlopuille. Työt alkavat vuorosta riippuen klo 7-13 ja päättyvät klo 15-21 välillä. Työtehtäviisi kuuluu vuosihuollon mukainen siivous kuten vessojen puhdistus ja materiaalien täyttö haastavassa teollisuusympäristössä. Tämän jälkeen sinulle on mahdollisuus jatkaa meillä kesätöissä muissa kohteissamme tai lähteä vaikka rannalle lomailemaan loppukesäksi.


Katsomme eduksi aikaisemman siivoustyökokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, tarkkaa työotetta sekä mahdollisuutta työskennellä kaikissa kolmessa työvuorossa kiertojen mukaisesti. Tehtävä vaatii työturvallisuuskorttia, mutta koulutamme valitut henkilöt, jos ei korttia ole vielä ennakkoon suoritettuna. Tehtävässä edellytetään myös täysi-ikäisyyttä. Kohteessa kuljetaan polkupyörällä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle kenellä koulu päättymässä kevään osalta tai muutoin kausiluontoista lisäansioita etsivälle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Tutustu matkaamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi tällä videolla.


Liity vuosihuollon erikoistiimiin ja mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai soita ISS Palvelujen rekrytointitiimin Petralle numeroon 0505715247. Hakuaika päättyy 21.4.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -