(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia vuosihuoltoon Eurajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Ota varaslähtö kesäduuneihin!

Etsimme nyt reippaita SIIVOOJIA vuosihuoltoon teollisuuskohteeseemme Eurajoelle.

Työtehtäviisi kuuluu vuosihuollon mukainen siivous teollisuusympäristössä. Työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, myös ajankohtaan osuvina pyhäpäivinä. Työtä tehdään sekä aamu-, ilta- että yövuoroissa kierron mukaisesti 5pv/vko. Työt alkavat huhti-toukokuun vaihteessa ja päättyvät juhannuksena, mahdollisesti hieman myöhemmin.

Katsomme eduksi aikaisemman siivoustyökokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, tarkkaa työotetta sekä mahdollisuutta työskennellä kaikissa kolmessa työvuorossa kiertojen mukaisesti. Tehtävä vaatii työturvallisuuskorttia, mutta koulutamme valitut henkilöt, jos ei korttia vielä ennakkoon suoritettuna. Lisäksi kaikille työhön valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta vaaditaan. Kohteeseemme Eurajoelle kulkee bussit hyvin myös Porista sekä Raumalta, joten omaa autoa et tehtävässä tarvitse. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.  

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko olla osana vuosihuollon jengiä kanssamme? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2018


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -