(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Vuokattiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä?


Etsimme motivoituneita Siivoojia tiimiimme Vuokattiin.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa kohteissa Vuokatissa. Siivottaviin kohteisiin sisältyy esim. majoitustiloja, toimistoja sekä ravintolatiloja. Halutessasi, sinun on mahdollista osallistua myös avustaviin ruokailupalvelutehtäviin. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäinä 6 – 23 välillä mutta työajat ovat räätälöitävissä juuri Sinulle sopiviksi joten kerro meille toiveistasi työaikojen ja tehtävien suhteen! Tällä hetkellä tarjoamme osa-aikaisia ja määräaikaisia työsuhteita. Määräaikaisuus loppuu 5.6.2020 mutta jatko on mahdollinen. Tehtävät sopivat erinomaisesti niin opiskelijalle kuin lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla tarkka, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Koulutamme tehtävään joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, halua oppia ja oikea asenne ovat tärkeämpiä. Toivomme, että tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin, sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja kyky ottaa vastuu työsi jäljestä. Työturvallisuuskortti, B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomeksi, muu kielitaito on eduksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –