(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Vuokattiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Tervetuloa Vuokattiin!

Etsimme reippaita osa-aikaisia siivous / monipalvelutyöntekijöitä Vuokattiin.

Työtehtäviin kuuluu asiakaskohteemme majoitustilojen ylläpitosiivous, eri tilojen siivousta, mahdollisuus työskennellä lisäksi myös alueen ateriapalveluissa. Tehtävät ovat monipuolisia ja sopivat erityisen hyvin alan opiskelijoille, jotka haluavat kartoittaa ammattitaitoaan. Työtä tehdään kaikkina viikon päivinä ja vuorot sijoittuvat klo 6 – 23 välille.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus ovat eduksi mutta tärkeämpää on oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.10.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -