(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia VR:n junakalustosiivoukseen
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoon. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.


Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle


TYÖNTEKIJÖITÄ VR:N JUNAKALUSTOSIIVOUKSEN SIIVOUS- JA TUKIPALVELUIHIN HELSINKIIN


Siivous- ja tukipalveluissa tulet toimimaan osana ammattilaisten tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi suurasiakkaamme siisteydestä, toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä kolmessa eri vuorossa (aamu, ilta, yö).

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Rekrytointitarpeemme on noin 150 henkilöä, joten tarjolla on kokoaikaisia ja osa-aikaisia työvuoroja. Asiakkaallamme tehdään työtä ympäri vuorokauden, joten merkitsethän hakulomakkeeseesi, millaisia vuoroja sinulla on valmius tehdä. Työssäsi tarvitset suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.