(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia viikonlopputyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi? Haluaisitko päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme nyt reippaita VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakaskohteeseemme VALKEAKOSKELLE.


Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Haemme tekijöitä viikonlopputöihin. Viikonlopputöissä työvuorot sijoittuvat la-su klo 7 - 12 välille. Viikonlopputehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää lisätunteja myös arkipäivisin. Työsuhde tulee olemaan määräaikainen toukokuun 2021 loppuun ja tarvittaessa töihin kutsuttava, työsuhteelle voi olla jatkoa tämän jälkeenkin.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Arvostamme oppimishalukkuutta sekä vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä hyvän suomen kielen taidon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tässä tehtävässä maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaryhmän 3 mukaisen palkkauksen (11,43€/h). Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.11.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -