Siivoojia Varkauteen
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI VARKAUTEEN

 

Etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa huolehtimaan asiakkaidemme tilojen viihtyvyydestä ja päivittäisestä puhtaanapidosta. Työsi sisältää erilaisten toimitilojen, kuten myymälöiden, ravintoloiden ja rappukohteiden päivittäistä ylläpitosiivousta, unohtamatta ensiarvoisen tärkeää asemaa asiakastyytyväisyyden luomisessa. Pesti on vakituinen ja osa-aikainen, mutta omalla asenteella voit vaikuttaa työtuntien määrään nousevasti! Työvuorot painottuvat aamuun, mutta kohteissa työskennellään myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa - töitä löytyy siis niin aamuvirkuille kuin iltavirkuille. 

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, rohkeutta ja hyvää tekemisen meininkiä – eli olet työtä pelkäämätön ja kohtaat reippaasti niin työt kuin asiakkaat! Arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi siivoustyökokemus on toki eduksi, mutta meille tärkeintä on timanttinen asenteesi. Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä sekä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi saat meiltä huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Meiltä löytyy myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Odotamme hakemustasi jo innolla, voit jättää sen oikean ylänurkan HAE -painikkeen kautta!

Onko epävarma olo, jäikö jokin mietityttämään ja haluaisit tietää lisää? Lähetä kysymyksesi rohkeasti osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muistathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot